Vánoční parodie System of a Down, kterou prostě musíte slyšet

Vydáno: 10.12.2016 11:50 - Mates Krč

Novou verzi songu B.Y.O.B. mají na svědomí Psychostick, kteří na šílenostech založili svoji kariéru. B.Y.O.B., nebo tedy N.O.E.L., vás dostane do parádní vánoční atmosféry, kdy se nemůžete v obchodech ani na dalších místech ani pohnout. A o tom je tahle píseň.
Miliony lidí napjatě čeká na novou desku System of a Down, které by měla vyjít příští rok. Zpříjemnit čekání by vám mohla aspoň tahle parta. Možná vás to překvapí, ale Psychostick vtrhli na scénu už na přelomu tisíciletí. Stačí se kouknout na názvy některých desek, které jsou třeba Sandwich nebo Space Vampires vs Zombie Dinosaurs in 3D a pochopíte, že tahle parta není úplně tak obyčejná a normální.

Vánoční verze písničky System of a Down to podrtrhuje. I úryvky textů jsou zajímavé. V téhle šaškárně se zpívá například o tom, že všude, kam jdete, slyšíte pouze koledy, koledy a koledy a je lepší někam utéct a zahrabat se pod zem. Prostě jak zpívají: "Fa la la la la... Yule!"
Podobnou věc Psychostick zkusili už vloni, když si pošéfovali song od Rammstein a pojmenovali ho "Oh Tannenbaum." A pokud vám zimní verze písně nestačí, koukněte i na oficiální obchod kapely, kde naleznete mnoho velmi zajímavých věcí. Co vám třeba říká název "Fear of the Duck?"

Samotní System of a Down se u nás představí 12. června ve vyprodané O2 aréně.

N.O.E.L. - Psychostick (System of a Down B.Y.O.B. Christmas Parody Song)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení