Démoni Jonathana Davise: krvavé zážitky z pitevny

Vydáno: 06.12.2016 18:10 - Petr Adámek

Některým duchům, kteří se Jonathanovi od mládí proháněli hlavou, šel nevědomky tak trochu naproti. Když v posledním ročníku školy jdete pracovat na pitevnu, nejspíš to s vámi dost zamává.
"Na patologii to vypadá dost zvláštně, je jasné, že se tam dodržuje naprostá čistota a všechno musí být dokonale aseptické. Přesto jsem se tam poprvé, tehdy jsem viděl kolegu otevírat tělo zemřelého, málem poblil. Nikdy nezapomenu na to, když jsem sám vzal skalpel do ruky a začal řezat. Ten chrčivý zvuk masa otevíraného nožem se mi docela zalíbil," vzpomíná hlavní tvář bandy z Bakersfieldu.

Davis si vybavuje i pocit, jak rozřezával dětská těla a uřezával hlavy a přestože kdysi vyrovnaně tvrdil, že se nemocničnímu nechce vracet, stalo se tak přinejmenším dvakrát. Song "Pretty" vypráví příběh malé holčičky, která Jonathanovi na pitevně prošla rukama. "Byla znásilněna svým otcem, měla polámané nohy jako nějaká panenka a ten netvor ji nakonec utopil ve vaně. Byl to nejhnusnější zážitek, který jsem na pitevně viděl. Tenkrát mi bylo něco přes sedmnáct." Brrrrr!

Ke své odporné práci na se vrátil i ve skladbě "Dead Bodies Everywhere". Prostě všude kolem mrtvá těla. Takové trauma zkrátka hned tak nezmizí.


O temných Jonathanových démonech se dočtete v hlavním článku v prosincovém Fakkerovi a 30. března v pražském Foru Karlín zařádit na Korn naživo.

Korn F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení