Nu-metalové retro: v lednu přijedou Crazy Town

Vydáno: 24.11.2016 12:45 - Petr Adámek

Do České republiky poprvé dorazí nu-metalová sebranka Crazy Town z Los Angeles, která počátkem 21. století kralovala hitparádám se singlem "Butterfly". Piš do diáře: 17. ledna, Rock Café, Praha.
Začátek třetího tisíciletí přinesl takové skladby jako je "Last Resort" od Papa Roach, "In The End" od Linkin Park, "Break Stuff" od Limp Bizkit, "Chop Suey!" od SOAD, "Youth Of The Nation" od P.O.D., "Freak On A Leash" od Korn nebo právě "Butterfly" od Crazy Town. Pojďte se na jeden večer vrátit do této doby!

Californská nu-metalová formace, kterou již od roku 1995 táhnou dva frontmani Seth "Shifty" Binzer a Bret "Epic" Mazur, se po singlech "Darkside" a "Toxic" proslavila třetím songem "Butterfly", který se nějakou dobu držel na první pozici hitparád v USA, Německu, Rakousku, Norsku nebo například Švýcarsku. Úspěch této skladby už nikdy nepřekonali.

V roce 2003 se pak Crazy Town rozpadli a dali se zpět dohromady až po několika letech, před rokem však vydali novou desku The Brimstone Sluggers. V Rock Café se tak můžete těšit jak na novou tvorbu, tak na všechny staré hity! Takže... "Come my lady, come come, my lady"!

Crazy Town doplní the.switch, Ill Dose, At Lantis, Limbpo Planet, Szkrat a o závěrečnou party se postará DJ Vegy a Nula.


Crazy Town - Butterfly (Official Video)





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení