VIDEO: Moshuj na Bring Me the Horizon za doprovodu smyčců

Vydáno: 05.12.2016 17:35 - Petr Adámek

Londýnský sál Royal Albert Hall už zažil ledasco. Že by tu ale metalcorová kapela vyzývala k divokému moshování, to byla premiéra. Postarali se o ni Bring Me the Horizon.
Takhle asi Oliho Sykese a jeho bandu neznáte. Tmavé fešácké oblečení jak do divadla a za jejich zády ohromný symfonický orchestr. Jakmile ale frontman zahuláká: "Je čas na první wall of death," je jasné, že Bring Me the Horizon nehodlají ubírat pod kotlem ani v tomto komorním a decentním prostoru. "Happy Song" vyznívá v této atmosféře víc než skvěle.

Nahrávka vznikla na koncertě Bring Me the Horizon se symfonickým orchestrem v proslulé londýnské Royal Albert Hall letos v dubnu. Záznam na DVD i v audio stopě vyšel 2. prosince. Tracklist nahrávky, vypadá takto: "Overture: At the Earth's Curve", "Doomed", "Happy Song", "Go to Hell, for Heaven's Sake", "Avalanche", "It Never Ends", "Sleepwalking", "Empire (Let Them Sing)", "Throne", "Shadow Moses", "True Friends", "Follow You", "Can You Feel My Heart", "Antivist", "Drown", "Oh No".


Bring Me The Horizon - Happy Song (Live at the Royal Albert Hall)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení