5 věcí, které jste (možná) nevěděli o Islander

Vydáno: 27.11.2016 18:40 - Dominik Šidlo

Metaloví draci Islander se hrdě hlásí ke křesťanské víře, že by ale žili spořádaný a slušný život, to se o nich rozhodně říct nedá. Čtěte pět zajímavostí o partičce kolem Mikeyho Carvajale.
1. Noční můra

Když se frontman kapely Mikey Carvajal jednou během tour probudil, bylo to z důvodu, že slyšel hrát hit Islander v rádiu. Jelikož předchozí noc nešetřil s alkoholem, uvažoval po zbytek dne, zda to byl pouze sen nebo realita. O to zmatenější byl, když zjistil, že v jeho pokoji se žádné rádio nenacházelo, ale spoluhráči mu potvrdili, že i oni slyšeli song své kapely v rádiu. Byla to předtucha nebo se Mikey prostě zpráskal tak, že nerozeznal rádio od kávovaru?

2. Hvězda ringu

Jako mladej kluk se Mikey Carvajal na místní zábavě představil jisté slečně, o kterou měl zřejmě zájem. Měl tu smůlu, že jeho jméno zaslechl její přítel stojící opodál, a považoval ho za několikanásobného mistra světa muší váhy v boxu Michaela Carbajala. Pravděpodobně nebyl zrovna přátelsky naladěn, a proto vytáhl chudáka kluka před klub a tam mu dal nakládačku. K vážnému zranění sice nedošlo, i tak ale Mikey v tu chvíli asi svým rodičům vyčítal jejich nesmyslné rozhodnutí ho takhle pojmenovat.

3. Milovník dredů

Při vážné konverzaci se kytaristy J.R. Bareise zeptali, koho považuje za nejkrásnější ženu světa. Bez sebemenšího zaváhání oznámil, že Briana Welche z Korn, který je zároveň dobrým přítelem kapely a s J.R. Bareisem tvoří část party Love & Death. "Miluju dready a Brian má ty nejkrásnější vlasy a make up ze všech žen, které jsem doposud poznal." Gurmán!

4. Z bláta do louže

Nová deska Islander "Power Under Control" má podle bubeníka Arina Ilejaye pozitivní náboj a kontext. Když ale zmiňoval, jak kapela album dávala dohromady, nejeden by se rozbrečel a utekl do kouta. "V tu dobu jsme byli každej v jiný části Ameriky. Kluci bydleli v Arizoně a Indianě, já v Los Angeles, protože jsme ale chtěli nahrávat v LA, museli jsme bydlet u rodičů mojí ženy, ke všemu nás tížila těžká finanční situace. Nejhorší na tom ale byla nedávno spáchaná sebevražda blízkého přítele kapely." Za nás palec nahoru, že to chlapi i přes takové trable zvládli.

5. Alkohol je metla lidstva, ale jednotlivcům neškodí

Jako většina hudebních hvězd i mladí frajeři z Greenville v Jižní Karolíně se nechávají lákat alkoholem a dalšími látkami. Své o tom může povídat J.R. Bareis, který své 21. narozeniny (limit pro legální požívání alkoholu v USA) oslavil natolik, že ho zbytek kapely musel další den hledat, protože tenhle génius se z party ztratil a sám netušil, proč a jak se dostal do sousední vesnice a ke všemu bez všech osobních věcí. Po čase zjistil, že ho zlákala neznámá slečna, se kterou chtěl odjet k ní domů, jenže oba byli tak našrot, že nedošlo k ničemu jinému, než k objímačce Bareise s nejpohodlnější lavičkou v celých Státech.


Velký rozhovor s Islander o víře, nu-metalu i nezdravém stravování najdete v listopadovém Fakkerovi.

Islander F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení