Vyhraje Českého slavíka Joakim Brodén? Není to nemožné!

Vydáno: 24.11.2016 15:00 - Petr Adámek

Není to tak dlouho, co jsme psali o tom, že je možné podpořit Joakima v kategorii Zpěvák v anketě Český slavík. Přituhuje...
Metalheads zaúřadovali a zpěvák Sabaton se skutečně umístil mezi šesti nominovanými. "Ať již tuto sobotu výsledky dopadnou jakkoliv, za nás a vás, metalové publikum, je jasné, že Joakim si zaslouží být mezi šesti nejlepšími českými zpěváky. Je sice, jak sám říká, jen polovičním Čechem, který miluje hokejové zápasy mezi Českem a Švédskem, protože se vždy raduje z vítězství a nemůže prohrát, ale pro naši národní hrdost udělal více než leckterý "stoprocentní" Čech," sdělila agentura Pragokoncert, která kapelu Sabaton v Česku zastupuje.

Jak dále zástupci dodávají, Joakima v sále během vyhlášení nenajdeme. "Pořadatelé pochopitelně stáli o to, aby na galavečer dorazil, ale bohužel kompletní kapela Sabaton se v tento den musí účastnit největšího světového počítačového festivalu v Dreamhack. Joakim by pochopitelně mnohem raději byl v Praze, jak nám řekl, ale není schopen se ze smlouvy vyvázat."

Joakima se Sabaton u nás přesto můžete vidět na vlastní oči už 4. března, kdy vystoupí v pražské Tipsport aréně.

Připomeňte si rozhovor Joakima se Spark TV přímo na Karlově mostě.

SPARK TV: SABATON - Joakim v Praze (rozhovor na Karlově mostě)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení