Slipknot začnou pracovat na novém albu. Jeho vydání je ale ve hvězdách

Vydáno: 23.11.2016 12:40 - Mates Krč

Slipknot právě dokončili tour k desce .5: The Gray Chapter, která vyšla před dvěma lety. Ačkoliv se z jejich dřívějších výkřiků zdálo, že se uberou do zimního spánku, není to tak úplně pravda.
Problémem číslo 1 je fanoušky Slipknot nenáviděná formace Stone Sour, která má za mikrofonem stejného hrdinu v podobě Coreyho Taylora. Stone Sour v nejbližší době zamíří do studia, kde nahrají své další album a následně vyrazí na tour. Do té doby jsou Slipknot mimo hru... Ale spát nebudou!

Přestože jedna z nejčastějších vět posledních měsíců je "A co na to říká Corey Taylor?", tentokrát do vysvětlení situace nijak nepřispěl a hlavního slova se ujal Clown, který má čerstvě venku svou režijní prvotinu Officer Downe. Práce na nové fošně Slipknot prý započne v únoru příštího roku, kdy se začne setkávat s Jimem Rootem (který mimochodem s pauzou kapely ani trochu nesouhlasil) aby začali psát novou hudbu se slovy "protože chceme psát."

Doba návratu kompletní sestavy do studia je podle jeho slov zatím ve hvězdách. Corey Taylor bude určitě zaneprázdněný celý rok 2017 a asi i část roku 2018, takže nejdřívější možný termín vydání nové desky je někdy v létě 2018, jenže to jsou zatím pouze spekulace...
Letos u nás Slipknot vystoupili 27. ledna po dlouhých letech v pražské O2 aréně a předvedli, že to stále mají v sobě. I po dvaceti letech.

 

Slipknot - The Devil In I [OFFICIAL VIDEO]
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení