FOTO: Metalové legendy vyprodaly zlínskou halu Euronics

Vydáno: 21.11.2016 18:00 - Zdeňka Šichová

Něco mezi třemi a půl a čtyřmi tisíc lidí dorazilo na zimní edici Masters of Rock. Ve zlínské hale Euronics se představily kapely Gamma Ray, Saxon, Overkill, Rage nebo British Lion Steva Harrise.
Baskytarista Iron Maiden Steve Harris se obklopil super partou a když skáče a lítá po pódiu, málokdo by mu hádal jeho věk. Vynikající muzikant ani po letech neztrácí elán a nápady. Však mu fanynky v první řadě dávají pořádně znát, aby s kariérou ještě dlouho nekončil.

Bobby "Blitz" Ellsworth neměl asi nejlepší den. Ačkoliv sestava Overkill řádila na pódiu jak smyslů zbavená, zpěvák v mezihrách odskakoval na okraj pódia, doslova a do písmene rozdýchával každou delší frázi.

Zpěvák kapely Saxon se včera dost zapotil, asi proto během koncertu svlékl kabát, ale fanoušci měli zřejmě strach, aby se nenachladil, a tak po něm začali házet oblečení. Peter "Biff" Byford to vzal s humorem, něco si dokonce vyzkoušel a jako poděkování jednu vestu vrátil do publika se svým podpisem. Jestli se ovšem dostala zpět právoplatnému majiteli - těžko říct.

Gamma Ray měli v plné kráse před sebou vyprodanou halu, takže kdo chtěl jen tak projít davem, riskoval, že jednu chytí od rozvášněných tanečníků. Publikum si zařvalo snad každou notu, obzvláště u skladeb z repertoáru Halloween.
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení