Spekulace potvrzeny! System of a Down opravdu vydají nové album!

Vydáno: 10.11.2016 09:35 - Mates Krč

Je to už neuvěřitelných 11 let od doby, kdy System of a Down natočili poslední desku Hypnotize. Před několika měsící ale kapela zveřenila na instagramu fotky ze zkušebny, čímž dala jasně najevo, že nehibernuje. A opravdu...
V rozhovoru pro Kerrang se bubeník John Dolmayan rozmluvil o tom, že má skupina napsaných 15 skladeb pro nové album. "Jsem rád, že je celá posádka dobře naladěná, přestože je na nás kladen obrovský tlak, jelikož jsme 11 let nevytvořili nic nového. V době vydání to bude už 12 let. Naše schopnosti jsou lepší než kdy jindy, a proto jsme zkoušeli nové věci. Nesnažíme se vytvořit druhý díl Toxicity jen proto, že šlo o naše nejúspěšnější album. Musí to být něco i pro novou generaci," rozpovídal se Dolmayan.

Podle Dolmayanovy matematiky by tedy měla deska vyjít už příští rok. Serj Tankian ale pro LA Weekly poznamenal, že nic není jisté. Článek LA Weekly byl zveřejněn 8. listopadu a Kerrang text publikoval 9. listopadu, ale kdo ví, jak je rozhovor starý. Serj říká možná a John určitě. Doufejme tedy, že se nového alba skutečně dočkáme.

System of a Down si příší rok zahrají v Evropě a navštíví největší festivaly včetně rakouského Nova Rocku nebo britského Downloadu. Serj a spol. se představí i u nás, přesněji 12. června v O2 areně.


System of a Down - Live in Armenia (1080p) 2015



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení