AUDIO: In Flames volají S.O.S

Vydáno: 09.11.2016 15:10 - Kamila Ungerová

In Flames vědí, jak fanoušky před vydáním nové desky nažhavit. Ačkoliv do releasu zbývají pouhé dva dny, přicházejí již se čtvrtou ochutnávkou. Ta nese název "Save Me".
Po skladbách "The End" a "The Truth", ve kterých sehrál důležitou roli sbor, a po charakteristickém gothenburgském soundu v podobě "Through My Eyes", představují In Flames zhudebněné volání o pomoc. Skladbu si pusťte na konci článku.

"Save Me" dala kapele slušně zabrat. Přesto ale bylo nahrávání Battles dle kytaristy Niclase Engelina zajímavější a rychlejší než v případě předešlého alba Siren Charms. S čímž souhlasí i frontman Anders Fridén: "V případě Siren Charms se nahrávání proměnilo v práci, povinnost, věděli jsme, že musíme desku dokončit, ale s Battles šlo všechno tak nějak hladce..."

Právě lehkost sálá z každého druhého tónu, který In Flames na svůj nový počin vtěsnaly. Neohlížejí se na názory fanoušků, neřeší, zda je konkrétní skladba nadchne... Skládají hudbu, jež je naplňuje, za níž si pevně stojí, a právě to je klíč k úspěch, kterého se Battles jistojistě dočká.
 

Recenzi aktuální desky Battles čti v listopadovém Fakkerovi. Velký šestistránkový rozhovor s In Flames najdeš v listopadovém Sparku.

In Flames

In Flames - Save Me




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení