Gate Crasher oslavili 10 let a pokřtili nové album

Vydáno: 06.11.2016 09:30 - Dominik Šidlo

Je tomu už deset let, kdy se na svět vyklubala brněnská hard-rocková smečka Gate Crasher. Od této doby stihli kluci vydat tři studiová alba a k příležitosti deseti let kapely ale vydali zbrusu novou, v pořadí čtvrtou desku pod názvem #nevynechas.
Všechno se začalo rýsovat v září roku 2015, kdy kapela pozvala své známé a fanoušky k natáčení klipu k songu "Večírek", který se stal prvním hraným 360° klipem na území České republiky. Jednalo se o úvodní singl z chystaného alba, jehož název #nevynechas byl už tehdy dobře znám. Napjaté celoroční čekání vyústilo 24. září, neboť tento den kapela dlouho připravované album představila k příležitosti oslavy 10 let.

Jako kmotry si Gate Crasher vybrali několik svých hudebních kolegů a také tři zástupce fanouškovské základny. Právě na křtu poprvé dohromady zazněly všechny skladby z nového alba. Těžko by brněnská Fléda hledala v paměti lepší a propracovanější akci, než byla právě tato.

Co se samotného alba týče, jedná se o poctivý hard-rock. Hned ze začátku vás rozpálí pecka "Nikdy nedospějem", následována již zmínenou skladbou "Večírek". Pomalá "Past" vás přesvědčí, že i když se všechno zdá špatné, vždy se dá najít cesta ven. Za zmínku rozhodně stojí i vál "Zapomenout". Za jediný nedostatek by se dal označit fakt, že je album příliš krátké. Oslava deseti let by si jistě zasloužila delšího trvání.

Rozhodně doporučujeme navštívit některý z koncertů, které kapela na svou podzimní šňůru zařadila! Termíny najdete na kapelním facebooku.

Gate Crasher - Večírek (360 Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení