Ozzy Osbourne pracuje na novém album. Bude poslední v jeho kariéře?

Vydáno: 06.11.2016 16:50 - Mates Krč

Už 4. února se uskuteční historicky poslední koncert Black Sabbath. Dát svým hlasivkám zasloužený odpočinek ale Ozzy Osbourne neplánuje a chystá se pokračovat v sólo kariéře. V jednom z rozhovorů odhalil, že práce na desce je už v plném proudu.
"Nejdu do důchodu, budu pokračovat," začal Ozzy Osbourne v rozhovoru pro Loudwire. "Psal jsem si s Billym Morrisonem a Stevem Stevensem. Nebudou v mé kapele, protože hrají s Billy Idolem, ale řekl jsem, že mám pár nápadů, tak jsme se na to vrhli. Udělali jsme jednu píseň, která se pracovně nazývá "Crack Cocaine". Je to bluesová skladba."

Zpěvák, který za měsíc oslaví 68. narozeniny, se ale zdráhal poskytnout informace o době vydání desky a dodal: "Nechci říkat, kdy bude venku. Nemohu řešit věci kolem Black Sabbath a mého sólového projektu najednou. Snažil jsem se o to s Ozzfestem a nefungovalo to."

Již v srpnu 2015 promluvil o Ozzyho plánované placce Sylvia Rhone, který je prezidentem Epic Records: "Bude to opravdu zvláštní album. Půjde o něco, co Ozzy nikdy předtím nevytvořil, ale vždycky po tom toužil."
Nedávno Osbournova manželka a manažerka Sharon Osbourne prohlásila, že by si přála, kdyby šel Ozzy do důchodu v sedmdesáti letech. "Nechci aby v sedmdesáti pěti zpíval "Crazy Train". Myslím, že by bylo nejlepší skončit na vrcholu dřív, než bude pozdě." Blíží se tedy poslední roky a zároveň rozlučkové album jedné z největších žijících ikon?


Ozzy Osbourne - "I Just Want You"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení