Aktuální číslo v prodeji
Titulka aktuálního čísla
Kde koupit Fakker!
RECENZE: HammerFall - Built to Last

RECENZE: HammerFall - Built to Last

Vydáno: 04.11.2016 10:15 v sekci Fakkerník - Kamila Ungerová

Co se skrývá za poněkud troufalým názvem aktuální desky HammerFall Built to Last? Obdivuhodné přesvědčení, že švédská heavymetalová ikona zůstane v našich myslích, obývacích a zejména přehrávačích i za několik desítek let. Skutečně tomu tak je?

Lehká rocková nevěra v podobě muzikálu Rock of Ages frontmanovi Joacimu Cansovi jednoznačně prospěla. S předešlou deskou r(Evolution) bez obtíží zdolal pěvecké osmitisícovky, na něž se málokdo podívá, a fanouškům tak s HammerFall připravil víc než skvostný zážitek. A jelikož je horolezectví, včetně toho heavymetalového, těžce návykové, vyšplhal zpěvák u příležitosti novinky Built to Last ještě o pár metrů výš. Respektive svůj už tak neuvěřitelný rozsah obohatil o nějaký ten tón, či půltón. A nutno podotknout, že tenhle heroický kousek předvedl v šestačtyřiceti letech! Výsledkem se můžete pokochat během výpravné "The Sacred Vow", jejíž gradaci vedle Joacima obstarává i početný sbor. S tím by se Hammerfall hravě uplatnili i na filmovém plátně, na kterém by se odehrávala středověká bitva...


Kompletní recenzi a velký, čtyřstránkový rozhovor s HammerFall najdeš v listopadovém Fakkerovi.


Hammerfall

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Jak měl původně vypadat přihrátý klípek BMTH s Yungbludem? Takhle!
Jak měl původně vypadat přihrátý klípek BMTH s Yungbludem? Takhle! Parádní song "Obey" z dílny BMTH ve spolupráci se stoupající hvězdičkou Yungbludem jste už asi slyšeli. A klip, který končí líbačkou dvou hlavních představitelů, asi viděli. Jak celé natáčení probíhalo? čtěte zde
Vydáno: 26.09.2020 15:04 v sekci Novinky
Jonathan Davis: Jak jsem skončil s pervitinem
Jonathan Davis: Jak jsem skončil s pervitinem O tomhle králi nu-metalu je všeobecně známo, že si dříve rád užíval svět pod vlivem určitých vylepšováků. Jedním z hlavních doplňků jeho stravy byl pervitin. čtěte zde
Vydáno: 26.09.2020 12:31 v sekci Novinky
Five Finger Death Punch vydají v listopadu druhou kompilaci největších hitů
Five Finger Death Punch vydají v listopadu druhou kompilaci největších hitů Rozjetý kolos Five Finger Death Punch se řítí dál. V listopadu vydá pod názvem A Decade Of Destruction – Volume 2 už druhou kompilaci svých největších hitů a bude na ní i akustická verze "Wrong Side of Heaven". čtěte zde
Vydáno: 25.09.2020 11:02 v sekci Novinky
Machine Gun Kelly má novou desku. Bez Kurta Cobaina by ale možná nikdy nevznikla
Machine Gun Kelly má novou desku. Bez Kurta Cobaina by ale možná nikdy nevznikla Právě dnes - tedy 25. září, vydává stále úspěšnější Machine Gun Kelly své dlouho očekávané pop-punkové album Tickets To My Downfall. Komu ale vděčí za svou hudební kariéru a kdo ho ovlivnil. O tom si s ním popovídal Kerrang! čtěte zde
Vydáno: 25.09.2020 09:04 v sekci Novinky
Ray Luzier z Korn píše rockovou knihu
Ray Luzier z Korn píše rockovou knihu Umělec po všech stránkách Ray Luzier dává vyniknout své další tvořivé stránce. Rád by vydal knihu o svém rockovém životě. čtěte zde
Vydáno: 24.09.2020 11:26 v sekci Novinky
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- FOTO: Na koncertě Hammerfall bylo hodně horko. Nepřišel nikdo o obočí? (19.02.2020 17:35 v Foto)
- Metalfest Open Air oznamuje první hvězdy. Dorazí Amon Amarth, Arch Enemy, i Hammerfall (21.09.2018 20:45 v Novinky)
- FOTO: Koncert ve znamení kladiva - do Zlína dorazili Hammerfall (04.02.2017 20:15 v Foto)
- TOP koncerty 2017 (I.): do haly a na stadion (01.01.2017 16:00 v Fakkerník)
- HammerFall interview: Kožené kalhoty po koncertě ani omylem nevoní (06.11.2016 09:10 v Fakkerník)
- Hammerfall interview: Na novém albu se vracíme ke kořenům (19.09.2016 09:45 v Fakkerník)
- AUDIO: Hammerfall nabízí první pohled do útrob nového alba (26.08.2016 09:05 v Video)
fakker.cz na Facebooku fakker.cz na Instagramu fakker.cz na YouTube Pište na fakker.cz RSS na fakker.cz
Aktuální číslo Fakker!

KALENDÁŘ AKCÍ

So 24.10.
Nasty, Counterparts (Modrá Vopice, Praha)
Út 02.02.
Neck Deep (MeetFactory, Praha)
Pá 26.02.
Holding Absence (Underdogs, Praha)
So 03.04.
Ghostkid (Rock Café, Praha)
Po 12.04.
Parkway Drive, Crystal Lake, Hatebreed (Forum Karlín, Praha)
Čt 22.04.
Annisokay (Rock Café, Praha)
Ne 09.05.
Kublai Khan, Justice for the Damned (Nová Chmelnice, Praha)
St 19.05.
Silverstein (Futurum, Praha)
Čt 20.05.
Nightwish (O2 Arena, Praha)
Pá 28.05.
God Is An Astronaut (Palác Akropolis, Praha)

» zobrazit všechny akce «

Aktuální číslo Spark
Rebel TV
©2014-2020 SMILE MUSIC s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 2336-3649
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver