Aktuální číslo v prodeji
Titulka aktuálního čísla
Kde koupit Fakker!
RECENZE: HammerFall - Built to Last

RECENZE: HammerFall - Built to Last

Vydáno: 04.11.2016 10:15 v sekci Fakkerník - Kamila Ungerová

Co se skrývá za poněkud troufalým názvem aktuální desky HammerFall Built to Last? Obdivuhodné přesvědčení, že švédská heavymetalová ikona zůstane v našich myslích, obývacích a zejména přehrávačích i za několik desítek let. Skutečně tomu tak je?

Lehká rocková nevěra v podobě muzikálu Rock of Ages frontmanovi Joacimu Cansovi jednoznačně prospěla. S předešlou deskou r(Evolution) bez obtíží zdolal pěvecké osmitisícovky, na něž se málokdo podívá, a fanouškům tak s HammerFall připravil víc než skvostný zážitek. A jelikož je horolezectví, včetně toho heavymetalového, těžce návykové, vyšplhal zpěvák u příležitosti novinky Built to Last ještě o pár metrů výš. Respektive svůj už tak neuvěřitelný rozsah obohatil o nějaký ten tón, či půltón. A nutno podotknout, že tenhle heroický kousek předvedl v šestačtyřiceti letech! Výsledkem se můžete pokochat během výpravné "The Sacred Vow", jejíž gradaci vedle Joacima obstarává i početný sbor. S tím by se Hammerfall hravě uplatnili i na filmovém plátně, na kterém by se odehrávala středověká bitva...


Kompletní recenzi a velký, čtyřstránkový rozhovor s HammerFall najdeš v listopadovém Fakkerovi.


Hammerfall

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Bad Wolves - Learn To Walk Again (Official Lyric Video)
AUDIO: Bad Wolves hřímají o pádech a umění vstát Po veleúspěšných singlech "Killing Me Slowly" a "Sober" posílají Bad Wolves do světa připomínku své loňské desky N.A.T.I.O.N.. Jde o nakopávací motivační song "Learn To Walk Again". čtěte zde
Vydáno: 10.07.2020 10:30 v sekci Video
7 věcí, které jste (možná) nevěděli o Lozovi z While She Sleeps
7 věcí, které jste (možná) nevěděli o Lozovi z While She Sleeps Frontman While She Sleeps Loz Taylor prozradil magazínu Kerrang! pár věcí, které jste o něm možná nevěděli. Anebo jo? čtěte zde
Vydáno: 09.07.2020 10:00 v sekci Fakkerník
Drew York: „Rage Against the Machine jsem poprvé viděl už v sedmi letech“
Drew York: „Rage Against the Machine jsem poprvé viděl už v sedmi letech“ Tvář, lépe řečeno ksicht amerických navztekanců Stray From the Path Drew York vyseknul pro naše červnové číslo desítku nahrávek, které ho v životě utvářely. V téhle TOP 10 pochopitelně nemohli chybět Rage Agaisnt the Machine. čtěte zde
Vydáno: 08.07.2020 11:20 v sekci Fakkerník
NirvanA.I: I made a bot write a Nirvana song
AUDIO: Umělá inteligence vytvořila „nový“ song Nirvany Muzikanti bojte se! YouTuber jménem Funk Turkey (občanským jménem Kirt Connor) použil umělou inteligenci a vytvořil fake song Nirvany. Jmenuje se "Smother" a fakt má něco do sebe! čtěte zde
Vydáno: 07.07.2020 19:00 v sekci Video
Randy Blythe z Lamb of God by se rád vrátil do Česka
ZLOM: Randy Blythe z Lamb of God nevylučuje koncert v Česku Fanoušci měli nedávno na Redditu možnost položit zpěvákovi Lamb of God libovolné otázky. Na řadu přišlo i citlivé téma ohledně možného návratu do Česka. čtěte zde
Vydáno: 06.07.2020 12:50 v sekci Novinky
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- FOTO: Na koncertě Hammerfall bylo hodně horko. Nepřišel nikdo o obočí? (19.02.2020 17:35 v Foto)
- Metalfest Open Air oznamuje první hvězdy. Dorazí Amon Amarth, Arch Enemy, i Hammerfall (21.09.2018 20:45 v Novinky)
- FOTO: Koncert ve znamení kladiva - do Zlína dorazili Hammerfall (04.02.2017 20:15 v Foto)
- TOP koncerty 2017 (I.): do haly a na stadion (01.01.2017 16:00 v Fakkerník)
- HammerFall interview: Kožené kalhoty po koncertě ani omylem nevoní (06.11.2016 09:10 v Fakkerník)
- Hammerfall interview: Na novém albu se vracíme ke kořenům (19.09.2016 09:45 v Fakkerník)
- AUDIO: Hammerfall nabízí první pohled do útrob nového alba (26.08.2016 09:05 v Video)
fakker.cz na Facebooku fakker.cz na Instagramu fakker.cz na YouTube Pište na fakker.cz RSS na fakker.cz
Aktuální číslo Fakker!

KALENDÁŘ AKCÍ

Ne 12.07.
Mighty Sounds (Letiště Čápův dvůr, Tábor)
St 15.07.
Obscene Extreme (Trutnov, Trutnov)
St 15.07.
Colours of Ostrava (Ostrava, Ostrava)
Čt 16.07.
Obscene Extreme (Trutnov, Trutnov)
Čt 16.07.
Colours of Ostrava (Ostrava, Ostrava)
Pá 17.07.
Obscene Extreme (Trutnov, Trutnov)
Pá 17.07.
Colours of Ostrava (Ostrava, Ostrava)
So 18.07.
Obscene Extreme (Trutnov, Trutnov)
So 18.07.
Colours of Ostrava (Ostrava, Ostrava)
St 29.07.
Slipknot (Ondrej Nepela Arena, Bratislava)

» zobrazit všechny akce «

Aktuální číslo Spark
Rebel TV
©2014-2020 SMILE MUSIC s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 2336-3649
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver