Rozruch kolem Asking Alexandria: Denis o svém odchodu mlží

Vydáno: 25.10.2016 16:20 - Dominik Šidlo

Pokud sledujete aktuální dění uvnitř i vně kapely Asking Alexandria, určitě jste obeznámeni se změnami, které skupinu v posledních dnech postihly. Nyní se k celé situaci vyjádřil (nyní už bývalý) zpěvák Denis Shaforostov.
Jedná se o první komentář z jeho strany od doby, kdy s kapelou úplně přerušil kontakt. I přesto se však nezmohl na nic jiného než na nekonkrétní vysvětlení přes Twitter: "Opustil jsem Asking Alexandria proto, že v aktuální části svého života si nemohu dovolit jezdit na tour s kapelou. Není co řešit a nechci se toho účastnit."

Denis, zdá se, nelituje svého odchodu a vypadá to, že neplánuje ani omluvu ostatním členům bandy za svojí uzavřenost. Jestli jejich opuštěním dosáhl klidu v duši, nebo jestli puká vzteky z toho, že jeho místo zaujal původní zpěvák Danny Worsnop, to si nechal Stoff pro sebe. Dle dostupných informací zůstal na svojí domovské Ukrajině a víc se k věci nevyjadřoval.

Momentálně se živě diskutuje o jeho návratu k bývalé kapele Down & Dirty. Zbývá jen dodat, že ať už Denise postihlo cokoliv, přejeme mu hodně štěstí a úspěchu v soukromém a hudebním životě. Snad se o něj tímhle krokem nepřipravil.


DOWN & DIRTY - Move It (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení