VIDEO: Bring Me the Horizon a smyčce. První ochutnávka je venku

Vydáno: 24.10.2016 18:20 - Petr Adámek

Je to něco přes rok, co Bring Me the Horizon vydali dosud poslední nahrávku That's the Spirit. Právě její otevírák "Doomed" teď posloužil jako ochutnávka chystaného "smyčcového" živáku.
Nahrávka vznikla na koncertě Bring Me the Horizon se symfonickým orchestrem v proslulé londýnské Royal Albert Hall letos v dubnu. Záznam na DVD i v audio stopě se objeví krátce před Vánoci, konkrétně 2. prosince. Původně ohlášený termín přitom zněl 1. září. V diskografii kluků z Sheffieldu půjde o druhý živák - koncertní prvotina "Live at Wembley" vyšla loni v létě.

Tracklist nahrávky, jež se podle úvodní zveřejněné písně blíží atmosférou muzikálu, bude obsahovat pouze písně z posledních dvou desek That's the Spirit a Sempiternal. Jedinou vzpomínkou na starší časy je skladba "It Never Ends".

Kompletní tracklist bude vypadat následovně: "Overture: At the Earth's Curve", "Doomed", "Happy Song", "Go to Hell, for Heaven's Sake", "Avalanche", "It Never Ends", "Sleepwalking", "Empire (Let Them Sing)", "Throne", "Shadow Moses", "True Friends", "Follow You", "Can You Feel My Heart", "Antivist", "Drown", "Oh No".


Bring Me The Horizon - Doomed (Live at the Royal Albert Hall)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení