Danny Worsnop promluvil o návratu k Asking Alexandria

Vydáno: 24.10.2016 15:15 - Dominik Šidlo

O aktuálních změnách v sestavě britské kapely Asking Alexandria jsme vás už informovali. Nyní se k celé situaci vyjádřil i sám Danny Worsnop, který se dle živého vysílání Bena Bruce znovu stane frontmanem skupiny.
Trvalo několik týdnů, když museli AA narychlo řešit problém s Denisem Shaforostovem, který přerušil kontakt s kapelou. Nyní však nejen Ben Bruce, ale i Worsnop potvrdili, že se bývalý zpěvák této party skutečně vrátí na své původní místo.

"Prioritou zůstává samozřejmě můj sólový projekt, stejně jako We Are Harlot. Kluci mi oznámili, že by byli rádi, kdybych s nimi odjel tour k výročí 10 let Sumerian Records. Tenhle návrh jsem přijal, protože všichni ti chlapi jsou sakra mí přátelé, se kterýma jsem na hudební scénu vstoupil."

Problémy, ke kterým došlo mezi Denisem a zbytkem bandy, okomentoval Danny slovy "Ať se stalo cokoliv, mají to jen mezi sebou, a myslím, že o tom ještě určitě fanouškům řeknou víc." Worsnop taky zmínil, že rok a půl, během kterého nebyl vůbec s nikým z Asking Alexandria v kontaktu, využil k tomu, aby našel sám sebe, což se mu dle jeho slov nakonec podařilo.

Nechce ale pravděpodobně moc předbíhat, protože co se budoucnosti týče, mluví jen o nadcházejícím tour 10 let Sumerian Records. Nakousl sice i evropské tour, ale to je tak všechno.

Jelikož tuto metalcorovou kapelu očekáváme 29. března 2017 v pražském Fóru Karlín jako doprovod Parkway Drive, je už velmi pravděpodobné, že namísto sluníčka Denise Stoffa narazíte právě na Dannyho.

Tak co, budete se do Prahy těšit o to víc, nebo jste zarytí fanoušci Denise a prodáte lupeny někomu jinému?


ASKING ALEXANDRIA - The Death of Me





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení