FOTO: Zlín hostil nizozemské Delain se zářivou Charlotte u mikrofonu

Vydáno: 23.10.2016 13:40 - Zdeňka Šichová

Koncem srpna vypustila holandská sestava Delain na oběžnou dráhu symfonického metalu nové album Moonbathers. Společně s hosty Evergrey a Kobra and the Lotus představil sextet (nejen) nový materiál ve zlínském Masters of Rock Café.
Koncert zahájila kanadská heavymetalová kapela Kobra and the Lotus. Zpěvačka Kobra Paige je zároveň autorkou písní, které dokáže perfektně ušít na svůj zvučný alt. Druzí v pořadí Evergrey tentokrát naprosto ničím nepřekvapili a navíc se zdálo, že osvětlovač se snaží muzikanty schovat za sloupce červených a modrých světel, která měla pouze ten efekt, že dráždila oči.

Symphonic metal nizozemských Delain během prvních písní totálně zaplnil sál skandujícím publikem. Charlott Wessels se svým dráživým zařivým oblečkem oslňovala přítomné, škoda jen, že v druhé půli koncertu to vyznělo, jako by zpívala jen na půl plynu. Merel Bechtold naopak do svého výkonu dávala vše a jako vždy se mezi publikem vedly hádky o věku této výborné kytaristky, která kvůli svému malému vzrůstu působí velice dětsky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení