Návrat roku: Danny Worsnop zpátky v Asking Alexandria!

Vydáno: 22.10.2016 12:40 - Dominik Šidlo

Před několika dny se objevily první zvěsti a indície o rošádě v sestavě metalcorových bijců Asking Alexandria. Domněnky, že se na místo Denise Shaforostova vrací původní zpěvák Danny Worsnop, jsou nyní potvrzeny.
Dosud se jednalo pouze o dohady, dokud však v pátek 21. října nespustil kytarista skupiny Ben Bruce živé vysílání, kde všem situaci vysvětlil.

Prohlásil, že po evropském tour se Denis uchýlil na domovskou Ukrajinu a zbytek kapely odjel do USA. Když ale mělo přijít na natáčení klipu k songu "Send Me Home" z posledního alba The Black, Denis neodpovídal na maily ani na jakékoliv zprávy. Po delším čase prý poslal jedinou zprávu: "Asking Alexandria neexistuje, dokud mi nebude navráceno, co je mi dluženo."

Zbývající členové skupiny tuto zprávu nepochopili, nicméně museli začít jednat. "Sešli jsme se s kapelou a začali přemýšlet," popisuje Bruce. "Samozřejmě jsme začali myslet i na Dannyho. V minulosti jsem prohlásil určité věci a stejně tak Danny. Ale hlavní je, že jsme se vším začali z lásky k muzice a jako rodina, takže nám přišlo jako hloupost se vším seknout. Dali jsme se dohromady s Dannym a rozhodně jsme teď silnější než kdy dřív."

Na uvěřitelnosti těchto událostí přidává i fakt, že Danny Worsnop byl s Brucem a producentem Mattem Goodem ve studiu, takže o obyčejnou přátelskou schůzku asi nepůjde. Ať už to s Asking Alexandria dopadne jakkoliv, přejeme jim tuny štěstí. Nabízí se tedy poslední otázka: Co je sakra s Denisem? A jak tuhle zprávu přijmou fans?


ASKING ALEXANDRIA - Moving On (Official Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení