VIDEO: Přežije Greg Puciato rozlučkovou tour The Dillinger Escape Plan?

Vydáno: 20.10.2016 16:00 - Mates Krč

O tom, že The Dillinger Escape Plan ukončí po tour k nové desce činnost, jsme vás už informovali. Nyní se ovšem zdá, aspoň to tak z koncertních kousků vypadá, že zpěvák Greg Puciato plánuje jít z pódia rovnou do hrobu. Sleduj!
Poslední album, poslední vystoupení, poslední možnost vidět své oblíbence živě. Užít si poslední společné chvíle, to je úkol, který dostali fanoušci této americké mathcorové party. Nejsou to ale pouze fanoušci, kteří si závěrečné koncerty užívají do posledního dechu. Na samotné skupině je vidět, že do závěrečných koncertů dává všechno. Ovšem někdy až moc.

Právě probíhala show ve Webster Hall v New Yorku, když tu se Greg záhadným způsobem ocitl na jednom z balkónů a po chvilce posedávání a houpání nohama na hraně se prostě rozhodl skočit dolů mezi diváky tak, jak to vždycky rád dělal. Měl ovšem štěstí, protože ho všichni okolo, včetně těch kterým skočil na hlavu, ochotně chytili. Na závěr ještě zaplnili celé pódium diváci, aby si s kapelou zařádili na jednu z hitovek.
Čerstvě je od 14. října venku nové album Dissociation, kterým tvorba skupiny končí. Rozloučit se s Dillinger Escape Plan můžete 15. února, když vystoupí v pražském Rock Café.


The Dillinger Escape Plan 43% Burnt live



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení