VIDEO: Budou z Forever Still noví Evanescence?

Vydáno: 21.10.2016 16:20 - Petr Adámek

Na dánském hudebním nebi se naplno rozzářila nová hvězda. Forever Still posílají předposlední pátek do světa své debutové album a očekávání jsou právem na maximu.
Krátce před release datem se Forever Still podělili o nový klip k tracku "Save Me". Vidět zpěvačku Maju Shøning va vaně je stejný zážitek jako poslouchat její emocemi nasáklý vokál. Taky vám barvou připomíná Amy Lee z Evanescence?

Na rozdíl o předchozích EP, kde měli nad vydáváním plnou kontrolu, se v případě debutového alba svěřili velkému nakladatelství Nuclear Blast. "Vždy bylo naší největší devízou, že jsme si dělali vše sami. Management, obaly, nahrávky, mix, videa a propagace - tvrdě jsme pracovali každý den. Proto zůstala naše hudba osobní a na vše jsme byli napojení. Nikdy jsme neměli pochybnosti, že to stojí za to." Album si můžeš pořídit na tomhle odkazu.

Forever Still současně s uvedením alba vyrazili na evropské turné jako support slavnějších kolegů z Itálie Lacuna Coil. Už 4. listopadu se obě sestavy objeví i v Česku, konkrétně v pražském Rock Café.


Forever Still - Save Me
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení