Lístky na System of a Down jsou (skoro) pryč

Vydáno: 16.10.2016 11:05 - Mates Krč

Metalová komunita se pomalu začíná dělit na dvě, potažmo tři části. První má momentálně zvýšený tep z toho, že už mají vstupenky pěkně doma v teplíčku, druhá se začíná smiřovat s tím, že ty nejlepší místa jsou všechny pryč, a pak hrstka týpků, která dělá, že je nic okolo americko-arménské čtveřice nezajímá. Do které skupiny patříte vy?
Byl to opravdu fofr. Lupeny šly do prodeje 14. října přesně v devět hodin ráno a pokud jsi měl vytoužené místo pod pódiem nebo jsi chtěl prostě jenom stát, musel jsi na stránkách doslova čekat, až odbije devátá hodina a pravidelně mačkat ikonu na aktualizaci stránky. Za patnáct minut byly všechny pryč.

Momentálně jsou k mání pouze poslední stovky lístků na sedadla, která jsou ale až úplně u stropu osmnáctitisícového stadionu. Pořídit si je můžete za 1490 Kč. A co vy, máte svůj vytoužený lístek?

System of a Down se u nás představí 12. června 2017 v O2 aréně. Kromě zastávky v Praze se po boku Green Day ukáží i na rakouském festivalu Nova Rock, o kterém jsme vás už informovali.


System Of A Down - Aerials



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení