Novinky u Nightwish: těhotná Floor Jansen na pódiu a chystané DVD

Vydáno: 12.10.2016 17:30 - Mates Krč

Nedávno se světem začala šířit zpráva o možném odchodu Floor Jansen z Nightwish. Zpěvačka, která momentálně objíždí koncerty s očekávaným potomkem, informaci vyvrátila.
"Ne, neodejdu z Nightwish. Miluji tento způsob života, nemusíte se vůbec bát. Vše vypadá skvěle. Držte mi palce, ať všechno vyjde a můžu tu pro vás být navždy," uklidnila fanoušky zpěvačka.

V září se proslechlo, že je frontmanka ve čtvrtém měsíci těhotenství, což je důvodem roční pauzy kapely. Partnerem a budoucím otcem je bubeník Sabaton Hannes Van Dahl. Právě se švédskou powermetalovou partou okolo Joakima Brodéna odjeli Nightwish minulý rok několik koncertů, kde zavítali například na Slovensko. Do Prahy už poté ale zavítali s Amorphis a Arch Enemy.

Začátkem listopadu vyjde DVD "Vehicle of Spirit", které bude obsahovat koncert z proslulé londýnské haly Wembley, spolu s jejich show ve finském Tampere.

Nedávno, a to 3. září jste si mohli zajít na Nightwish doslova za pár kaček, neboť se stali hlavními hvězdami havířovských slavností.


NIGHTWISH - Élan (OFFICIAL VIDEO)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení