VIDEO: Sixx:A.M. nebudou chodit po špičkách

Vydáno: 16.10.2016 14:25 - Kamila Ungerová

Donedávna byli jen studiovou kapelou, která na pravidelné koncertování pomýšlela jen v těch nejbujnějších snech a nyní si Sixx:A.M. dopřávají pořádně našlapané turné po Spojených státech. Tomu minulý měsíce předcházela kanadská šnůra, kde soupergroup natočila i nový videoklip "We Will Not Go Quietly".
Zpěvák James Michael, kytarista DJ Ashba a baskytarista Nikki Sixx vydali v dubnu první část slibovaného dvojalba, jež nesla název Prayers For The Damned, vol. 1 a produkoval ji sám frontman kapely. Za měsíc, konkrétně 18. listopadu na ni naváže mladší ségra "Prayers For The Blessed", vol. 2, z níž SIXX:A.M. právě streamují titulní song "We Will Not Go Quietly". Během koncertu v kanadském Edmontonu jej režíroval Wayne Ishama (Metallica, Avanged Sevenfold, Five Finger Death Punch).

We Will Not Go Quietly myšlenkově navazuje na skladbu "Rise" (Prayers For The Damned, vol. 1) a opět povzbuzuje jedince, aby bojovali za základní lidská práva, jež jsou jim upírána. Jak tematicky, tak hudebně je na první poslech zřejmé, že Sixx:A.M skutečně zplodili dvojalbum, které je bez nadsázky jak síla jing a jang, jež se vzájemně doplňují a ze dvou částí vytvářejí nerozlučný celek.


Sixx:A.M. - We Will Not Go Quietly (Official Video)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení