Blue Venice: Pyj si žiletkou fakt neholíme

Vydáno: 11.10.2016 14:20 - Kamila Ungerová

Pražská parta Blue Venice, která se pyšní hned dvěma zpěváky, streamuje videoklip "Our New Faith" a bez okolků se jím naváží do konzumního životního stylu. A k tomu oplývají hodně přísnými historkami...
Možná si říkáte, že v začínající kapele, která čítá celkem šest členů, jsou dva zpěváci až přehnaným luxusem. Jenže pokud podle slov bubeníka Dana Králíka neumí jeden zpívat a druhý screamovat, jiné řešení se ani nenabízí.

Vedle čistého vokálu Lukáše Koppa v Blue Venice působí ještě Filip Švambera, který své spoluhráče hned na první zkoušce zaskočil lehce hardcorovým kouskem: "Šváb prohlásil, že už si dva měsíce neholil péro. Řekl jsem, že to musí napravit a vytáhl jsem zapalovač s deodorantem. A jelikož se chtěl Šváb blejsknout, nechal si ode mě ožehnout celé ohanbí. S kytaristou Nikem jsme se váleli vytlemení po zemi, kde jsme naštěstí byli i pod úrovní smradu ze spálených pubických chlupů. Šváb se ale pochopitelně schovat nemohl, a tak se v rohu zkušebny poblil. Dodnes mu na některých místech chlupy nerostou, ale stal se právoplatným členem Blue Venice, což samozřejmě stojí za to," vzpomíná Dan.



BLUE VENICE - OUR NEW FAITH



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení