VIDEO: Enter Shikari označují Boha za podvodníka

Vydáno: 17.10.2016 22:55 - Kamila Ungerová

Frontman šílenců Enter Shikari Rou Reynolds na svém twitteru nedávno oznámil, že éra desky Mindsweep se pomalu chýlí ke svému konci, neboť s úderem října začíná s kapelními kumpány makat na nové.
Přípravná etapa, tedy textařská a skladatelská dřina, údajně nějaký ten pátek potrvá, ale dnes už je jasné, že s první peprnou ochutnávkou nebudou Britové příliš otálet. Neboť na horizontu klidného a sluncem zalitého moře se vynořuje nepříliš stabilní, miniaturní bárka, na kterou se vtěsnala celá sestava Enter Shikari a pěkně od plic se pouští do rozmlouvání s Bohem.

V nové skladbě "Hoodwinker" se slova přesněji řečeno ujímá pouze a jenom Rou, který v pekelně naštvaném monologu označuje Ježíše Krista za podvodníka, za vymyšlenou postavičku. A jedním dechem dodává, že jeho tvrzení podpírají listiny, jež byly z božích pohnutek padělány.

Enter Shikari se jednoznačně ničeho nebojí a s divokostí sobě vlastní si znepřátelí alespoň nějaké ty věřící... Protože uhlazenost a spořádanost je v rock'n'rollovém světě tak trochu nuda. sexpromo

Enter Shikari - Hoodwinker



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení