VIDEO: Clown ze Slipknot natočil film. Hraje v něm i Corey

Vydáno: 11.10.2016 17:00 - Mates Krč

Týpci převlečení za opice, nebezpečně ozbrojené jeptišky a parta samurajů. To vše bude obsahovat šílenost od Shawna Crahana alias Clowna ze Slipknot nazvaná Officer Downe. Roli dostali i Clownovi parťáci Corey Taylor a Sid Wilson.
Obsah filmu je poněkud zvláštní. Násilný sci-fi film sleduje poněkud zvláštního policistu, který opakovaně umírá, ale vždy je poslán zpátky do akce pomocí záhadné technologie, jež ho přivede k životu, a tím pádem je tato postavička v podstatě nesmrtelná. Onou figurkou je hvězda z filmu "Sons of Anarchy" Kim Coates.

Samotný Shawn Crahan, který je ze svého debutu samozřejmě okouzlený, se nedávno v jednom z rohovorů nechal slyšet, že zkušenost natočit svůj vlastní snímek byla vyčerpávající, ale uspokojující. "Film se tvořil šest týdnů. První tři týdny probíhaly přípravy a další polovinu samotné natáčení, a byla to nejtěžší věc, co jsem kdy ve svém životě dělal. Ale podařilo se mi to, o čem jsem celý život snil."

Clown, který by velmi rád v budoucnu natočil další snímky, má již za sebou režírování řady videoklipů Slipknot a také koncertní DVD.

Officer Downe bude mít premiéru už 18. listopadu.


Officer Downe Official Trailer #1 (2016) Shawn Crahan Action Movie HD

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení