Další svátek nu-metalu. Korn se na jaře vrátí do Prahy

Vydáno: 30.09.2016 10:05 - Petr Adámek

Abstinenční příznaky po letošním bombastickém gigu Korn na Aerodrome festivalu nebudou trvat dlouho. Nu-metalová úderka se u nás znovu objeví 30. března v pražském Foru Karlín. Spolu s Korn k nám jako dorazí support Heaven Shall Burn a Hellyeah.
Poslední zářijový den oznámila skupina koncertní turné k chystané desce The Serenity of Suffering. Partička Jonathan Davis, James "Munky" Shaffer, Brian "Head" Welch, Reginald "Fieldy" Arvizu a Ray Luzier pustí novinku do světa 21. října a že půjde (opět) o velkou věc, naznačují dosud zveřejněné tracky "Rotting in Vain" a "Insane".

Korn vznikli v roce 1993, o rok později už debutovali eponymní deskou. Masové popularity skupina dosáhla koncem devadesátých let, kdy natočila alba Follow The Leader (1998) a Issues (1999). Obě nahrávky dobyly vrchol albového žebříčku v Americe. Úspěšné tažení Korn pokračovalo i napříč další dekádou, která nabídla desky Untouchables (2002), Take a Look In the Mirror (2003) a See You On The Other Side (2005). Korn prodali více než 35 milionů desek a získali řadu ocenění.

Vstupenky budou k dispozici v síti Ticketpro od 4. října 2016 za cenu 1490 Kč.
 

Korn - Rotting In Vain



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení