Tajemství hentai: proč je animované porno tak oblíbené?

Vydáno: 25.09.2016 11:30 - David Stoklas

Hentai je jeden z nejznámějších a nejrozšířenějších japonských fenoménů a nabízí se tak otázka, co stojí za jeho oblibou.
Dá se říci, že všechen ten sex a perverznosti vůbec nejsou hlavními motivy žánru, spíš se jedná o jakési koření. Často se v různých příbězích stává, že prostřednictvím sexu zabije dívka zlého padoucha nebo prostě jen dotváří onu zamilovanou atmosféru. To, že je všechno animované poněkud osobitě, je věc druhá. Dívky mají tak velká poprsí, že by jimi mohly bourat domy, podobně giganticky obdařeni jsou i pánové a všechno je navíc šíleně upocené a vášnivé.

Snímky dotváří animálnost a nespoutaná vášeň, kterou můžete znát jen z venezuelských telenovel. Každá oplzlost má ale svoji funkci, i když i podle samotných tvůrců slouží jen jako doprovod samotného příběhu.

A těch žánrů! Sen každého fetišisty. Jestli si frčíte, když ze sebe lidi dělají pisoáry, sáhněte po Omorashi. Takový Lolicon už podle názvu říká, že nemůžete čekat zrovna vysoký věk dívek. Pokud byste radši mrkli třeba na babičky, je tu spousta snímků i s prvky incestu, tak to můžete zkusit třeba s tou vaší! A jestli je i tohle málo a raději byste chtěli od babičky vytrestat, tak žánr Futunari nabízí dobrodružství s hermafrodity.


Velký článek o hentai a spoustu dalších témat japonské hudby a kultury najdete ve speciálním japonském čísle, které vyšlo 1. září.

Hentai




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení