Nové EP Popestar a dáma v sestavě. Okolo Ghost se stále dějí věci!

Vydáno: 23.09.2016 15:00 - Mates Krč

To, že Ghost chtějí šokovat, je známo už od samotného vzniku kapely. S vydáním nového EP nám připravili novinku, která je v historii skupiny unikát. Najali si basistku!
Není zvykem, že by Ghost oznamovali odchody a příchody členů. Zda sestavu stále tvoří zakládající členové a nebo se osazenstvo vyměnilo a z původních Ghost zůstal pouze Papa, můžeme jen spekulovat. Jsou tu ovšem lidi, nejvěrnější fanoušci, kteří skupinu sledují do největších detailů. Nešlo přehlédnout, že roli baskytaristy zaujmula žena, bylo to zřejmé z její postavy a z červeně nalakovaných nehtů na autogramiádě jednoho z festivalů. Baskytarista totiž na několika předchozích koncertech chyběl. Respektive bývalý baskytarista zaujmul pozici kytaristy a basistka je ona nová tvář. Kam se poděl kytarista, se můžeme jen dohadovat.

O tom, kdo je nová tvář Ghost, se vedou velké debaty a přichází v úvahu dvě jména. Je to buď Sean Yseult z rozpadlých White Zombie a nebo Linnéa Olsson, bývalá basistka The Oath.
Nové EP Popestar vyšlo 16. září a kromě vlastní nové písně "Square Hammer", která má i vlastní videoklip, obsahuje tyto čtyři covery: "Nocturnal Me" (Echo & the Bunnymen cover), "I Believe" (Simian Mobile Disco cover), "Missionary Man" (Eurythmics cover), "Bible" (Imperiet cover).


Ghost - Square Hammer



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení