VIDEO: Kterak si The Snuff na polském Woodstocku zahráli

Vydáno: 09.09.2016 23:20 - Petr Adámek

The Snuff si letos připsali historický úspěch, když se v konkurenci 700 hudebních skupin hlavně z Polska probojovali až do finále vyřazovacích klání a zahráli si na hlavním pódiu Przystanku Woodstock 2016.
V roce 2016 si účast na Woodstocku v pražských Eliminacích vybojovaly kapely - Denoi /CZ/, BarBar Punk /CZ/ a Bod Omylu ze Slovenska. Celkově se v roce 2016 do Eliminací v Praze přihlásilo 76 hudebních skupin. Z vystoupení kapely The Snuff na festivalu Przystanek Woodstock se aktuálně připravuje CD a DVD.

Umělci z Česka, Slovenska a Maďarska, tak jak vloni, i teď zabojují na klubové scéně o možnost zahrát si na polském Woodstocku. Pro zapojení se kapely do Eliminací stačí v termínu do 13. února 2017 zaslat CD s vlastní tvorbou na adresu pražské agentury MusicMap.TV.

Open Air festival Przystanek Woodstock je bezplatný. Návštěvníci festivalu si můžou rozložit svoje stany, či vzít sebou vlastní jídlo i pití. Festival s hlavními myšlenkami „Dělejte co chcete" a „Hrajeme do konce světa a o jeden den navíc" byl International Industry of Music Awards vyhlášen za nejhezčí festival na světe. Jeho hlavní organizátor Jurek Owsiak byl v roce 2015 v Los Angeles vyhlášen za nejlepšího promotéra světa.



The Snuff / 22. Przystanek Woodstock


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení