Parkway Drive a Asking Alexandria spojí síly. Příští rok dorazí i do Prahy

Vydáno: 02.09.2016 12:10 - Petr Adámek

Po letošním nabušeném koncertě na festivalu Brutal Assault se u nás Parkway Drive ukáží i příští rok. Tentokrát s hostujícími Asking Alexandria a halovou show bohatou na světla i pyro efekty. Pište si do diářů: 29. března - Forum Karlín.
Australská metalcorová parta Parkway Drive vznikla v roce 2003 a od té doby se drží v téměř konstantní sestavě. Do dnešního dne zdokumentovala svoji kariéru na pěti studiových deskách, jednom minialbu, dvou DVD a dokonce v jedné knize, která mapuje dekádu jejich existence.

Posledních deset let je kapela prakticky neustále na turné, v roce 2007 se prvně rozjela po Spojených státech pod hlavičkou prestižního Vans Warped Tour, o rok později si odbyla premiéru na neméně vyhlášeném putovním festivalu Never Say Die, se kterým se později zastavila také v Praze.

Diskografie o pět let mladší britské party Asking Alexandria je oproti Parkway Drive sice o jednu desku útlejší, ale jejich poslední album je naopak čerstvější. Nahrávka The Black vyšla letos na jaře a kapela už ji stihla osobně představit na turné, se kterým zavítala v závěru srpna i do Prahy. V beznadějně vyprodaném Lucerna Baru se kapela českému publiku představila s novým zpěvákem Denisem Shaforostovem.

Vstupenky na koncert budou k zakoupení za 890 korun v síti Ticketportal.


Parkway Drive - Devil's Calling


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení