VIDEO: Korn + Corey Taylor. Očekávaný track je konečně venku!

Vydáno: 02.10.2016 10:00 - Mates Krč

V posledních dnech a měsících toho musí být na fanoušky Korn trochu moc. Teď jim k tomu přibyla další příjemná starost. Korn spojili síly s kamarádem Corey Taylorem!
Tak si to trochu shrňme. Blížil se rok 2016 a republikou oblétla zpráva, že u nás Korn vystoupí na třetím ročníku festivalu Aerodrome. Parádní akce, která žádného fanouška nemohla nechat chladným (i když se na koncert dostavilo fanoušků poněkud méně, než by se na Korn slušilo a patřilo) rozjela vlnu novinek a informací.

Nejprve nám Korn nadělili hned dvě nové luxusní skadby z připravovaného alba The Serenity of Suffering "Rotting in Vain" a "Insane". Tím ale výčet informací zdaleka nekončí! Dále Korn oznámili mega co-headline tour s Limp Bizkit, která ovšem proběhně pouze na území Velké Británie. Čeští fanoušci ale rozhodně nemusí smutnit, neboť Evropou oblétla zpráva, že se Korn vrátí i do Evropy včetně Česka. A na závěr je venku další očekávaná pecka, kde se Korn spojili s dlouholetým kamarádem Corey Taylorem.

Song, který vyjde na albu The Serenity of Suffering dotal jméno "A Different World" a jde o klasickou devadesátkovou skladbu Korn, která se společně s dříve vydanými písněmi vrací zpátky ke kořenům nu-metalové legendy. The Serenity of Suffering vyjde 21. října.

Jak jsme vám již oznámili, Korn vystoupí 30. března v pražském Foru Karlín a přivezou s sebou dvě věhlasná jména, a to Heaven Shall Burn a Hellyeah. Jediným škraloupem je cena lístků, která činí 1490Kč.
 

Korn - A Different World Feat. Corey Taylor



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení