Sabaton válcují české prodejní žebříčky

Vydáno: 30.08.2016 10:00 - Mates Krč

Nová deska Sabaton The Last Stand je pár dní po vydání nejprodávanějším albem v České republice. Sabaton ovládli albový žebříček minulého týdne.
Informaci už zachytili i samotní Sabaton, kteří se k ní v češtině vyjádřili na svém facebooku: "Ahoj kamarádi z Čech. Naše nové album The Last Stand šlo přímo na první místa českých hitparád. To je zatraceně skvělé. Takovou reakci jsme ještě nikdy neviděli a jsme za to hodně vděční. Doufám, že vás všechny uvidíme, až začátkem příštího roku přijedeme do Prahy!"

Podobný úspěch zaznamenali také v domovském Švédsku a sousedním Finsku. Druhé místo potom v Německu a čtvrté v Belgii. Solidní úspěch ale album mělo i v Nizozemsku, Norsku, Maďarsku, Velké Británii a daleké Austrálii.

The Last Stand u nás Sabaton představí 4. března v TipSport aréně, kde jako speciální host vystoupí legenda Accept a také švédská power metalová skupina Twilight Force.

Jak dlouho se Sabaton udrží na špici, se dozvíme v následujících dnech a týdnech. Velký materiál o Sabaton najdete v zářijovém čísle Sparku.


Sabaton - Shiroyama


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení