Kvelertak přivezou své hudební mistrovství i do Prahy

Vydáno: 27.08.2016 11:00 - Petr Adámek

Norští Kvelertak vydali v květnu nové album s názvem Nattesferd, které přijedou představit 19. listopadu do pražského Lucerna Music Baru.
Představte si tohle: pekelnický lyrický kaleidoskop norské mytologie, okultní lidové vyprávěnky a "Satanské vesmírné Vikingy" doprovázené blackmetalem poháněnými punkovými a rock 'n' rollovými hymnami. Mohl by to být televizní horor po půlnoci, ale je to třetí studiové album kapely Kvelertak  nazvané Nattesferd a jeho devět písniček.
Není divu, že Rolling Stone jmenoval Nattesferd jedním z "25 nejočekávanějších metalových alb roku 2016." Pitchfork, Spin, The Quietus, Decibel, BBC Music a další servery a časopisy pěly na kapelu ódy. Kvelertak předskakovali v Norsku Foo Fighters, mezi jejich fanoušky patří Metallica a hráli se všemi esy metalu, včetně Slayer, Mastodon, Gojiry a Anthrax. A novinka Nattesferd je představuje v plné polní.

Support Kvelretak obstarají belgičtí Brutus. Vstupenky jsou k dispozici od 290 Kč v běžných předprodejích. Na místě vyjdou o stovku dráž.


Kvelertak - Nattesferd

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení