Aktuální číslo v prodeji
Titulka aktuálního čísla
Kde koupit Fakker!
RECENZE: Tarja - The Shadow Self

RECENZE: Tarja - The Shadow Self

Vydáno: 12.08.2016 09:25 v sekci Fakkerník - Redakce

Tarja nahrála své nejlepší a nejpestřejší album, to je neoddiskutovatelný fakt. Konečně se jí podařilo sladit všechny komponenty - skladatelské i interpretační - k dokonalému výsledku.

Přitom je to stále typická Tarja se svým operním sopránem, ale nyní k němu přidala i takové pěvecké polohy, jaké bychom neočekávali. Ke své vášni pro vážnou hudbu a obvyklým symfonicko-metalovým prostředkům přidala i své nově objevené rockové srdce. Každopádně po tradičnějším úvodu (píseň "Innocence") přijde největší nářez, co kdy měla na desce: vypalovačka "Demons In You" s hostující Allisou White-Gluz. Po poslechu celé desky klidně uvěříte, že to je o ďáblíkovi v samotné Tarje, kterého vypustila na desku. Následuje chytlavá "No Bitter End" a po ní nádherná "Love to Hate", velká melodie, která by mohla být i titulní písní nějaké bondovky...

5/5

Kompletní recenzi a čtyřstránkový rozhovor s Tarjou najdete v srpnovém Fakkerovi, začátkem prosince vystoupí finská diva hned dvakrát v Česku.


Tarja F!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Fakker žije i v časech karantény
Fakker žije i v časech karantény Milí fakkeří čtenáři, s ohledem na současná omezení kvůli koronavirové pandemii přinášíme aktuální informace o prodeji našeho časopisu. Žádné drama se nekoná, rock & metal přežijí vše! čtěte zde
Vydáno: 31.03.2020 18:30 v sekci Fakkerník
Ill Nino opouští i zakládající zpěvák Cristian Machado
Ill Nino opouští i zakládající zpěvák Cristian Machado Vloni v lednu začalo u Ill Nino zemětřesení, když bubeník Dave Chavarri a basák Laz Pina oznámili, že vyměnili zbytek sestavy. čtěte zde
Vydáno: 30.03.2020 09:00 v sekci Novinky
Producent Ozzyho Osbourna je pozitivní na COVID19
Producent Ozzyho Osbourna je pozitivní na COVID19 Andrew Watt, člověk, jenž produkoval nové Ozzyho album Ordinary Man, potvrdil, že byl pozitivně otestován na koronavirus. čtěte zde
Vydáno: 29.03.2020 11:10 v sekci Novinky
50 odstínů Gojiry.. teda sorry, riffů
50 odstínů Gojiry.. teda sorry, riffů Francouzské progresivce Gojira by měla znát každá metalová hlava. Stává se z nich nezbytná část hudební učebnice, ze které se budou šprtat naše děti. Padesát jejich silných riffů dal do videa hudební YouTuber Andrea Boccarusso. čtěte zde
Vydáno: 28.03.2020 10:35 v sekci Fakkerník
Till Lindemann je mezi nakaženými koronavirem
Till Lindemann je mezi nakaženými koronavirem Frontman Rammstein leží na jednotce intenzivní péče v Berlíně. Jeho stav se údajně pomalu lepší. S informací přišel jako první německý deník Bild. čtěte zde
Vydáno: 27.03.2020 13:20 v sekci Novinky
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- FOTO: Tarja a Stratovarius naplnili Forum Karlín severskou symfonií (22.10.2018 16:30 v Foto)
- Tarja se v létě objeví na Metalfestu. Zazpívá společně s Sharon Den Adel (27.12.2016 16:35 v Novinky)
- FOTO: Metalová královna Tarja rozezněla ve Zlíně svůj andělský hlas (04.12.2016 23:25 v Foto)
- FOTO: Tarja si v Praze pilovala češtinu a radovala se z kytek (02.12.2016 12:50 v Foto)
- Tarja interview: Nikdy jsem nevyhořela (14.08.2016 09:40 v Fakkerník)
- VIDEO: Balzám pro uši aneb Tarja coveruje Muse (08.08.2016 19:05 v Video)
- Tarji není nikdy dost. V zimě opět zamíří do Česka (21.07.2016 12:45 v Novinky)
- VIDEO: Tarja zostřila hrany a vyhlíží novou desku (03.05.2016 10:55 v Video)
- Tarja Turunen se dává na klasiku (10.09.2015 10:00 v Novinky)
fakker.cz na Facebooku fakker.cz na Instagramu fakker.cz na YouTube Pište na fakker.cz RSS na fakker.cz
Aktuální číslo Fakker!

KALENDÁŘ AKCÍ

Ne 05.04.
Leo Moracchioli & Frog Leap (ODLOŽENO) (Forum Karlín, Praha)
St 08.04.
Hatebreed, Stick To Your Guns (ZRUŠENO) (Futurum, Praha)
Po 13.04.
Our Hollow, Our Home, Aviana, Ghost Iris (ODLOŽENO) (Rock Café, Praha)
So 18.04.
Cellar Darling, Turilli / Lione Rhapsony (ODLOŽENO) (MeetFactory, Praha)
So 25.04.
The Acacia Strain, Left Behind, Mental Cruelty (ODLOŽENO) (Futurum, Praha)
Út 28.04.
Like a Storm (Futurum, Praha)
Ne 03.05.
Red (Strahov 007, Praha)
So 09.05.
Machine Head (ODLOŽENO) (Forum Karlín, Praha)
Ne 17.05.
Vukovi (Rock Café, Praha)
Ne 24.05.
In Flames (Malá sportovní hala, Praha)

» zobrazit všechny akce «

Aktuální číslo Spark
Rebel TV
©2010-2020 SMILE MUSIC s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 2336-3649
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver