Aktuální číslo v prodeji
Titulka aktuálního čísla
Kde koupit Fakker!
RECENZE: Tarja - The Shadow Self

RECENZE: Tarja - The Shadow Self

Vydáno: 12.08.2016 09:25 v sekci Fakkerník - Redakce

Tarja nahrála své nejlepší a nejpestřejší album, to je neoddiskutovatelný fakt. Konečně se jí podařilo sladit všechny komponenty - skladatelské i interpretační - k dokonalému výsledku.

Přitom je to stále typická Tarja se svým operním sopránem, ale nyní k němu přidala i takové pěvecké polohy, jaké bychom neočekávali. Ke své vášni pro vážnou hudbu a obvyklým symfonicko-metalovým prostředkům přidala i své nově objevené rockové srdce. Každopádně po tradičnějším úvodu (píseň "Innocence") přijde největší nářez, co kdy měla na desce: vypalovačka "Demons In You" s hostující Allisou White-Gluz. Po poslechu celé desky klidně uvěříte, že to je o ďáblíkovi v samotné Tarje, kterého vypustila na desku. Následuje chytlavá "No Bitter End" a po ní nádherná "Love to Hate", velká melodie, která by mohla být i titulní písní nějaké bondovky...

5/5

Kompletní recenzi a čtyřstránkový rozhovor s Tarjou najdete v srpnovém Fakkerovi, začátkem prosince vystoupí finská diva hned dvakrát v Česku.


Tarja F!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Nahrávání nového alba Rammstein je téměř hotovo
Nahrávání nového alba Rammstein je téměř hotovo Už dlouho se mluví o tom, že by Rammstein mohli vydat nástupce Liebe ist für alle da ještě letos. A teď máme další důkaz, že se na plnění slibu pracuje! čtěte zde
Vydáno: 23.09.2018 07:55 v sekci Novinky
Behemoth mají dávku Satana pro každého psího vegana
Behemoth mají dávku Satana pro každého psího vegana Jste milovníky kapely Behemoth a doma vám běhá čtyřnohý štěkající miláček? Pak zbystřete, Nergal má totiž pro vás neodolatelnou nabídku! čtěte zde
Vydáno: 22.09.2018 17:30 v sekci Fakkerník
We Came As Romans odehráli první koncert od smrti zpěváka Kyla Pavoneho
We Came As Romans odehráli první koncert od smrti zpěváka Kyla Pavoneho Koncem srpna zemřel v pouhých 28 letech zpěvák formace We Came As Romans. Necelý měsíc po tragédii způsobené předávkováním odehrála skupina první koncert plný emocí a smutku. čtěte zde
Vydáno: 21.09.2018 13:10 v sekci Novinky
Crown The Empire - What I Am
VIDEO: Crown The Empire v Praze už za pár týdnů! Dejte si čerstvej song Americká metalcorová bomba Crown The Empire je momentálně na evropském tour. I během něj však vypouští novou muziku, koukejte na novinku "What I Am". čtěte zde
Vydáno: 21.09.2018 10:10 v sekci Video
Crossfaith - Make A Move
VIDEO: Jak vypadala tour Crossfaith po Evropě? Takhle! Japonští Crossfaith si v létě udělali menší výlet do Evropy. Z téhle tour, během níž se ukázali i na domácím Aerodrome festivalu, vznikl videoklip k songu "Make A Move". čtěte zde
Vydáno: 19.09.2018 12:35 v sekci Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Tarja se v létě objeví na Metalfestu. Zazpívá společně s Sharon Den Adel (27.12.2016 16:35 v Novinky)
- FOTO: Metalová královna Tarja rozezněla ve Zlíně svůj andělský hlas (04.12.2016 23:25 v Foto)
- FOTO: Tarja si v Praze pilovala češtinu a radovala se z kytek (02.12.2016 12:50 v Foto)
- Tarja interview: Nikdy jsem nevyhořela (14.08.2016 09:40 v Fakkerník)
- VIDEO: Balzám pro uši aneb Tarja coveruje Muse (08.08.2016 19:05 v Video)
- Tarji není nikdy dost. V zimě opět zamíří do Česka (21.07.2016 12:45 v Novinky)
- VIDEO: Tarja zostřila hrany a vyhlíží novou desku (03.05.2016 10:55 v Video)
- Tarja Turunen se dává na klasiku (10.09.2015 10:00 v Novinky)
fakker.cz na Facebooku fakker.cz na Instagramu fakker.cz na YouTube Pište na fakker.cz RSS na fakker.cz
Aktuální číslo Fakker!

KALENDÁŘ AKCÍ

So 29.09.
Night of Suicide Angels vol.5 (Rock Café, Praha)
Ne 30.09.
Hellhammer festival (Melodka, Brno)
Út 02.10.
The Rasmus (Sono, Brno)
Ne 07.10.
Sinsaenum (Futurum, Praha)
Po 08.10.
Crown The Empire & Volumes & Coldrain (Futurum, Praha)
Ne 14.10.
Anti-Flag & Silverstein & Cancer Bats (MeetFactory, Praha)
Po 15.10.
Reef (Lucerna Music Bar, Praha)
Út 16.10.
Kodaline (Lucerna, Praha)
Pá 19.10.
Three Days Grace + Bad Wolves (Incheba, Praha)
So 20.10.
The Amity Affliction & The Plot In You & Endless Heights (Nová Chmelnice, Praha)

» zobrazit všechny akce «

Aktuální číslo Spark
Rebel TV
©2010-2018 SMILE MUSIC s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 2336-3649
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver