Die Antwoord: Nové album? Nadlidská dřina!

Vydáno: 03.08.2016 17:50 - Lucie Mařanová

A je to tady! Konečně se ví, kdy vyjde dlouho připravovaná deska jihoafrických divochů Die Antwoord. Placky se dočkáme 16. září, ale pod jiným názvem než jsme čekali.
Zef smečka vydala dlouhé prohlášení uvádějící příběh alba. Jeho pouť začala už před dvěma lety, kdy ¥o-landi s Ninjou ujížděli na tvrdé, temné vlně a projekt pojmenovali Rats Rules. Člověk se totiž občas cítí jako nějaká nižší forma života, kterou představují v tomto případě krysy.

Jenže po nahrání jádra desky se objevila nová vrstva, hravější, roztomilejší a naprosto náhodná. Odklon od obscénností a zrůdností je vidět i na nedávno vydané mixtape Suck On This. Z nahrávky se tedy stalo takové cukrátko, a proto název We Have a Candy, se kterým se počítalo jako už s oficiálním.

Die Antwoord jsou ale nepředvídatelní stejně jako jejich hudba, a tak přišla poslední změna. Z bonbonku se vyklubalo Mount Ninji And Da Nice Kid, překypující vesmírnou aurou, silnou dávkou šílenosti a elektronické hudby. Dokonce se prý máme těšit i na romantiku!
Ať už to bude cukrátko, vesmírná super jízda nebo temné podsvětí kanálu, nemůžeme se nové desky dočkat!


Velký článek o Die Antwoord najdete v srpnovém Fakkerovi a už 22. srpna se tahle povedená partička ukáže naživo v Praze.

Die Antwoord F!

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení