Slavní Pixies se s novým albem zastaví i u nás

Vydáno: 06.07.2016 10:20 - Petr Adámek

Pixies ohlašují nové album, oficiálně vítají v kapele hráčku na basovou kytaru Paz Lenchantin a oznamují termíny světového turné jehož jednou ze zastávek bude i koncert 17. listopadu v pražském Foru Karlín.
Pixies oznamují, že jejich druhé album po "znovusjednocení" nazvané Head Carrier vyjde 30. září. Dvanáctiskladbovou kolekci jedinečného sluchového koktejlu surrealismu, psychedelie, disonance a surf rocku kapely produkoval Tom Dalgety (Killing Joke, Royal Blood) a byla od poloviny letošního února do poloviny března nahrána v Londýně.

Kapela ve stálé sestavě Pixies - Black Francis, Joey Santiago a David Lovering – navíc oficiálně vítá baskytaristku Paz Lenchantin. Lenchantin je baskytaristkou kapely na koncertech od ledna 2014 a hrála nedílnou roli v nahrávání Head Carrier. Její vyklidněný a snový soprán můžete slyšet jako hlavní vokál ve skladbě "All I Think About Now".

Na podporu Head Carrier Pixies zahájí první část svého světového turné 2016 - 2017 jeho evropskou částí, která odstartuje 15. listopadu ve Vídni. Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici od 1050 Kč na webu GoOut a obvyklých předprodejích. Na místě v den koncertu vyjde lístek na 1200 Kč.


Pixies - All I Think About Now official



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení