The Offspring zpět na Rock for People: bude Dexter zase očumovat stíhačky?

Vydáno: 22.06.2016 14:10 - Petr Adámek

Před osmi lety se Dexter, Noodles, Greg K. a novic Pete Parada poprvé předvedli na Rock for People v Hradci Králové. V té době šlo o nejdražšího interpreta celé 14leté historie festivalu a jejich show sledovalo kolem dvaceti tisíc hlav.
"The Offspring nám způsobili rekordní návštěvnost. Tak velký kotel na Rock for People ještě na žádnou kapelu nebyl. Jejich výkon ovšem rozdělil publikum na dva nesourodé tábory. První půlka si to užila, byla nadšená. Druhá půlka byla z headlinera rozladěná a zklamaná. Vyšly dokonce komentáře, že zpěvák jede na valiu," vzpomíná organizátor festivalu Michal Thomes.

Jeho tehdejší parťák Štěpán Suchochleb přidává do placu i jednu veselou historku z backstage: "Po příjezdu skupiny zajímaly zpěváka Dextera Hollanda stíhačky, které byly v té době zavřené v silech v areálu. Sehnali jsme klíče od hangárů, provedli jsme ho a on si vše s ohromným zájmem a zaujetím prohlížel, až z něj vylezlo, že má jednu stíhačku doma a lítá v ní. Na zvukovku kašlal, na catering kašlal, zajímaly ho jenom ty stroje."


The Offspring bude patřit hlavní pódium na Rock for People v pondělí 4. července v 22:45.


Kompletní návrat do historie koncertů The Offspring v Česku najdeš v červnovém Fakkerovi.


The Offspring F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení