Joey Jordison propírá odchod ze Slipknot a možný návrat zpět

Vydáno: 22.06.2016 14:40 - Lucie Mařanová

Joey Jordison nedávno rozvedl jedno z nepříjemných témat. Svůj odchod ze Slipknot, který koncem roku 2013 proběhl dost nečekaným způsobem...
Nekonala se žádná porada s kapelou, prostě nic. Bubeník dostal jen hloupý e-mail, ve kterém mu management kapely sděloval, že končí a že má teď spoustu času dělat si, co chce. Joey měl totiž díky svému zdravotnímu stavu problémy odehrávat koncerty a vedení si myslelo, že za to můžou drogy. Ve skutečnosti však trpěl vzácnou nemocí, o které nikdo nevěděl. O samotné nemoci mluvil při ceremoniálu Golden Gods.

"Hrozně to bolelo, bylo to zdrcující. Takovou sračku jsem si nezasloužil, rozhodně ne potom, co jsem dokázal a prožil." Slipknot se zkrátka podle Jordisona zachovali jako banda zbabělců.
S návratem Joeyho na pódia v podobě projektů Vimic a Sinsaenum se však ve vzduchu objevila nová otázka. "Chce se vrátit Joey do Slipknot?" Na to, že se pár chvil předtím rozčiloval nad svým odchodem z kapely, je bubeník překvapivě stoprocentně pro! Sice ho stále mrzí, jakým způsobem byl vyhozen, ale s kluky si přece jinak nic neudělal a tvořili skvělou partu. V nedávném rozhovoru také pochválil kapele nejnovější album .5: The Gray Chapter a obdivoval, kam se jeho bývalí spoluhráči hudebně posunuli.

Jestli však k reunionu dojde, to neví ani on sám. "Museli bychom se sejít všichni osobně, určitě bych je objal, kdybychom se viděli. Ale takhle dopředu nic říct nemohu, záleží také na nich. Všechno tedy ukáže čas!"

11 Unforgettable Joey Jordison Slipknot Moments


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení