Oslav Den nezávislosti s Jackem Danielsem

Vydáno: 13.06.2016 09:35 - Redakce

Oslavy svátku Dne nezávislosti, který vznikl v roce 1776 a slaví se dodnes 4. července, probíhají vždy bujaře. Jinak tomu nebude ani letos.
Oživme tuto legendární tradici a připijme si na zdraví i dnes. U oslav nesmí chybět všeuměl Jára Cimrman, kterého si Češi zvolili jako nejvíce nezávislou osobnost ve velkém průzkumu pro značku Jack Daniel's. V těsném závěsu za ním stojí legenda českého hokeje - Jaromír Jágr.

Říkáte si, proč Jack Daniel's? Protože právě Jack Daniel´s oslavuje letos 150. výročí od založení a podle jedné třetiny dotázaných z průzkumu je považován za whiskey, která se nejvíc hodí k oslavám spojenými s nezávislými rozhodnutími.

Oslavy nezávislosti u nás odstartují 4. července na královehradeckém festivalu Rock for People. Co na vás čeká? Budete mít možnost připít si na Jacka, navštívit speciálně upravený bar v kamionu a ochutnat velkou zásobu všech druhů whiskey od skořicové, přes klasickou, až po medovou. Těšit se můžete nejenom na whiskey, ale také například na pořádně vymazlené a speciální nezávislé burgery, které rozhodně budou stát za ochutnání. Pro ty odvážnější bude také možnost nechat se potetovat henou od nezávislé tatérky! Znovuzrození nezávislosti čeká na všechny, kteří se nebojí popustit uzdu své fantazii. Budete se mít možnost setkat se zajímavými osobnostmi, které se nebály učinit nezávislé rozhodnutí dát svému životu nový rozměr, a inspirovat se jejich příběhy.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení