Caliban míří na Fajtfest ve skvělé formě

Vydáno: 13.06.2016 15:50 - Petr Adámek

Open air Fajtfest, jedinečný svým zaměřením čistě na HC a metalcore, se koná letos již po osmé. Letošní ročník se tradičně odehraje ve Ski areálu na Fajtově kopci a láká jmény jako Caliban, Rise of the Northstar nebo Jinjer.
Headlineři festivalu, němečti zabijáci Caliban, se o uplynulém víkendu představili na hlavním pódiu mamutího festivalu Nova Rock. Frontman Andreas Dörner, jak je jeho dobrým zvykem, řádil jak smyslů zbavený a setlistu se objevily i tracky z aktuálního alba Gravity. Fajtfest se má na co těšit...

Necelé tři desítky kapel samosebou obsahují i české metalové matadory Atari Terror, Cocote Minute nebo Locomotive. Fajtfest je rovněž festivalem podporujícím nadějné začínající kapely. Letos byla dána šance místním Negative State of Mind.

Fajtfest není jen festivalem nabízející zvučná jména, je to festival, jež si získal věhlas a je každoročně více vyhledávaný pro svou rodinnou atmosféru. Kapely, organizátoři a fanoušci táhnou za jeden provaz, jejich cílem je rozvoj zdejší hardcore scény a jako jedna rodina podporuje skrze projekt Show your help, rehabilitační třídu v Ledči nad Sázavou. Třída se specializuje na děti s mentálním postižením a kombinovanými vadami.

Další novinky o kapelách, programu a dalších aktualitách sledujte na webu festivalu.


Fajtfest



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení