Die Antwoord: Dáš si naše cukrátko?

Vydáno: 04.06.2016 14:25 - Lucie Mařanová

Die Antwoord se vydali na ohromnou tour přes celou Evropu, a aby ukrátili fanouškům dlouhou chvíli před vydáním alba We Have Candy, vypustili do světa Suck On This: Pre-candy mixtape. A rozhodně je o co stát!
Suck on This je geniální směsice vstupů, nových songů a remixů. Hned v úvodu si známé duo dělá legraci ze svých amerických fanoušků. Poselství je jasné, naučte se vyslovovat jméno kapely správně! Nové songy mají jednoznačně odlehčenou atmosféru plnou jihoamerických rytmů. V písni "Gucci Coochie" se objevuje i světoznámá burleska Dita Von Teese, která dává svým svůdným hlasem písni zcela nový rozměr. A není nic lepšího než si pustit krátký vstup, kde Yolandi ječí, že všechny zabije, protože se jí ztratil cupcake, a potom, co ho najde, přepne okamžitě do andělského módu.

Remixy nepřekonaly ani jednu z originálních písní, ale dávají trochu jiný náhled na kapelu a odpovídají na otázku, jak by DA zněli, kdyby byli víc elektro/house/dubstepovou kapelou.

Ale jedna otázka stále zůstává - kdy dostaneme We have a candy? I na to se samotná Yolandi ptá Ninji. Rapper v tom má jasno: "Vydáme ji, až se budem cítit, že ji vydat chceme. Geez, přestaň se už ptát."

Nové songy si čeští fanoušci můžou užít 22. srpna v areálu Žlutých lázní v Praze!


DIE ANTWOORD - GUCCI COOCHIE ft. Dita Von Teese, The Black Goat + God (Official Audio)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení