Rock pod Kameňom podporuje česko-slovenská rocková jména

Vydáno: 20.07.2016 15:20 - Redakce

Do začátku festivalu Rock pod Kameňom zbývají dva týdny. Organizátoři hlásí rychle ubývající vstupenky a kompletní line-up nabitý světovými hvězdami i domácími jmény.
Festival vznikl s myšlenkou podpory domácí scény a regionálních mladých kapel. Fanoušci se tak mohou každoročně zabavit pořádnou dávkou domácí tvorby. Příjemnou atmosféru spojenou s odpočinkem během festivalových dnů podpoří Kabát, Peter Nagy, Wanastovi Vjecy, Dymytry, Limetal, Bijouterrier, Gloom, S.P.L.N., Roksound, Dogma INC. nebo Mahagon.

"Naše scéna nabízí nesčetné množství kvalitních muzikantů působících v různých rockových a metalových stylech. Ztěžka se dostává chytrým, mladým muzikantům prostor především hrajícím rock. Rock pod Kameňom proto podporuje domácí scénu a hlavně mladou krev, které dáváme prostor vyzkoušet si, jaké to je hrát a sdílet velké pódium se světovými jmény," vysvětluje organizátor Pavel Dráb.

Festival Rock pod Kameňom se koná 4.-6. srpna na Sninských rybnících v Snině. Kromě česko-slovenský kapel vystoupí i zahraniční headlineři Within Temptation, Doro, Dirkschneider, Primal Fear nebo Rage. Vstupenky jsou k mání v předprodeji za 35 €.


ROCK POD KAMEŇOM 2016



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení