Ben Bruce z Asking Alexandria vrací úder Dannymu Worsnopovi

Vydáno: 07.06.2016 14:00 - Petr Adámek

"Z Asking Alexandria se stala muzika z výprodeje," vyjádřil se na adresu své bývalé kapely zpěvák Danny Worsnop. Jenže kytarista Ben Bruce si tohle rýpnutí nenechal líbit.
Danny si nedávno pustil pusu na špacír. "Mojí prioritou vždycky bylo dělat umění. To se nikdy nezměnilo a nikdy nezmění. Opustil jsem Asking Alexandria, protože se najednou vytratilo to umění. V mých očích ztratili věrnost někdejším uměleckým ideálům. Je to muzika z výprodeje a to není nic pro mě."

V rozhovoru s moderátorkou pořadu Loudwire Nights Ben svému bývalému parťákovi facku vrátil: "Tohle mě štve, protože před pár dny jsme spolu s Dannym v dobrém mluvili. A pokud jde o ztrátu umělecké integrity, o které mluvil... On sám je Angličan. A tenhle Angličan zpívá country s americkým přízvukem. Takže kde je tvoje integrita? O čem to mluvíš? Děláme to, kam jsme směřovali od prvního dne naší existence. My jsme se nezměnili. On ano. Kecá nesmysly."
Cesty Asking Alexandria a Dannyho Worsnopa se rozdělily v loňském roce. Worsnop zamířil k mikrofonu ke kapele We Are Harlot a chystá taktéž sólovou desku. AA přibrali nového zpěváka Dennise Stoffa, s kterým si to 23. srpna namíři do pražského Lucerna Muci Baru.

Jak asi bude tahle výměna názorů pokračovat?

Asking Alexandria's Ben Bruce to Danny Worsnop: 'Where's Your Integrity?'



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení