Jak se tetuje během koncertu? Zjistíš na Mystic Sk8 Cupu

Vydáno: 25.05.2016 11:40 - Petr Adámek

Tat2NoiseAct je belgická parta, která během svých vystoupení propojuje hudbu a tetování. Jak tenhle úlet vypadá v reálu, se můžete Přesvědčit už 1. července na Mystic Skate Cupu na pražské Štvanici.
Tat2NoiseAct se dali dohromady někdy v roce 2005, když si tatér Kostek otevřel studio v Bruselu. Příležitostně tehdy jammoval s Fylem a protože mají oba rádi kérky, řekli si, proč tyhle subkultury nespojit. Přidalo se ještě pár podobných týpků a kapela byla na světě. Spíš tedy dost netradiční formace nebo performance.

Pohltilo je to natolik, že dnes už existují přes deset let. Každá show pro Tat2NoiseAct znamená nové DIY kérky. Něco jako automatické tetování, design založený jen na rytmu muziky. A že ta jejich není zrovna harmomická. Za tu dobu se jejich muzika výrazně proměnila. Pořád mají rádi spíš intimní prostředí klubu a menší publikum, hudebně už ale nejde jen o čistý noise, ale koktejl punkrocku, hardcoru i afrobeatu. A kérky, co vznikají na jejich tělech přímo na pódiu? Nezáleží na tom, jak budou vypadat, jde o to si celý "akt" pořádně prožít. A propojit tak zvuk, energii a bolest.
 

Tat2NoiseAct



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení