Akce roku! Je to OzzKnotFest? Nebo KnotOzzFest?

Vydáno: 13.05.2016 12:40 - Lucie Mařanová

Ozzy spojil své síly se Slipknot a vzniknul tak naprosto nářezový dvoudenní festival. Včera kluci vysílali živě z Los Angeles, aby nám toto jedinečné spojení oznámili.
Vedle Ozzyho se na podiu objevila i jeho žena Sharon, jejich vztah teď pravděpodobně prochází posledním stadiem, a tak to ani pro jednoho z nich nebylo lehké. Festivaly však vždy pořádali spolu a na tom se nic nemění. "Naši přátelé ze Slipknot už mnohokrát hráli na Ozzfestu a založili si i svůj festivalu KnotFest. Řekli jsme si, proč to nespojit?“ oznámila hned na úvod Sharon. A jak to bude probíhat?

Vše zahájí OzzFest 24. září s následujícím line-upem: Black Sabbath, Disturbed, Megadeth, Opeth, Black Label Society, Children Of Bodom, Hatebreed, Devildriver, Municipal Waste, Rival Sons, Goatwhore, Huntress, Dead Cross, Kataklysm, Nails, Still Rebel, The Shrine.

Na to naváže hned druhý den KnotFest s neméně nabušeným programem: Slipknot, Slayer, Amon Amarth, Anthrax, Trivium, Sabaton, Suicide Silence, Whitechapel, Emmure, Overkill, Butcher Babies, Man With A Mission, Combichrist, Death Angel.

Akce nakonec dostala krycí jméno OzzfestMeetsKnotfest a bude probíhat v San Manuel v USA. Oficiální prodej lístků začíná už příští pátek!


Black Sabbath - War Pigs (Live at Ozzfest 2005)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení