Twenty One Pilots si ještě letos dají v Česku repete

Vydáno: 09.05.2016 20:20 - Petr Adámek

Twenty One Pilots není nikdy dost. V zimě nadchli a totálně vyšťavili vyprodaný Lucerna Music Bar. Na podzim, konkrétně 4. listopadu, zahoří podobné emoce ve Foru Karlín.
Twenty One Pilots se v Praze zastaví rámci turné EMØTIØNAL RØADSHØW. Jejich minulé vystoupení u nás bylo vyprodané čtvrt roku dopředu, s nákupem vstupenek tedy není rozumné dlouho váhat. Cena lupenů je 830 Kč a exkluzivní předprodej bude spuštěn ve čtvrtek 12. května v 10 hodin v omezeném množství na webu pořadatele. Od 13. května budou vstupenky k dispozici také na GoOut.cz a prostřednictvím sítě Ticketpro.
Twenty One Pilots tvoří Tyler Joseph a Josh Dun, hudební duo pocházející z amerického Ohia. Minulý rok vydali v pořadí již čtvrté album Blurryface, které sklidilo mnoho pozitivních reakcí. Píseň "Stressed Out" se umístila na druhé příčce Hot 100 hudebního žebříčku Billboard a na Spotify má přes 330 milionu poslechů.

Tvorba Twenty One Pilots je velmi specifická, tvořena chytlavými elektro indie popovými melodiemi s nádechem hip hopu. Díky upřímnému projevu, osobitosti a jedinečnosti si skupina vytvořila pevnou fanouškovskou základnu po celém světě - v České republice nevyjímaje.

Twenty One Pilots: Stressed Out


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení