Ghost: Odložit masky? Ani omylem!

Vydáno: 08.05.2016 08:35 - Kamila Ungerová

Magickému kouzlu anonymity propadl jeden z Nameless Ghoul již ve třinácti letech, kdy ho máma, v rámci objevování skvostů Londýna, vzala hned na dva muzikály - The Phantom Of The Opera a Cats.
"V době, kdy vyšla první deska Opus Eponymous (2010), jsme byli přesvědčení, že odhalení identity členů Ghost je otázkou jednoho nebo dvou koncertů. Jenže uplynulo dalších šest let a k našemu milému překvapení jsou lidé v tomto ohledu stále na pochybách."
"Z několika důvodů ale rozlišujeme dva pojmy – namaskování a anonymitu. Ve skutečnosti totiž nemáme pocit, že bychom se zdržovali v úplné anonymitě. Po odehraných koncertech nás fanoušci obvykle vyhlížejí před tour busem, kde jim věnujeme několik autogramů, strávíme s nimi nějaký čas... Společné fotky jim sice nedovolíme, na druhé straně si neudržujeme odstup a setkáním tváří tvář se nevyhýbáme. Oficiálně se ale s Ghost bez masek nikdy nesetkáte. A to z toho důvodu, že Fantoma Opery bych také nechtěl potkat na ulici v civilu. Pak by celý muzikál pozbýval smyslu..."


Ghost - Cirice


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení