Seznamte se se Smrtislavem. Vychází jeho debutové album

Vydáno: 04.05.2016 14:15 - Petr Adámek

Smrtislav vydává svoje debutové album Notorickej samotář. Album má vyjít už v květnu, křest pak proběhne 1. června v pražském Café V lese. V létě zahraje na několika tuzemských festivalech, čeká ho také putovní festival České hrady.cz
Smrtislav je na tuzemské scéně rozhodně zjevením. Přestože se u nás každý rok vylíhne hned několik nových uskupení, jeho rozhodně nepřehlédnete. Temná prezentace i hudba a texty, kterým dominuje nadsázka i humor, dávají dohromady hodně originální koktejl. Smrtislava tvoří Tvzex (Sunshine, Vanessa), Jakub Zachoval (Lus3), Michal "Toothpick" Mach (Airbags, City Lights) a Kryštof Mašek. V září loňského roku oslovil Smrtislav fanoušky k podpoře vydání alba prostřednictvím crowdfundingového projektu HitHit a právě i díky nim vyjde v květnu debutové album Notorickej samotář.

Deska je pojmenovaná po skladbě, která je o tom, že jediná možnost, jak si užít krásnej den, je žít v noci. Tou dobou většinou moc lidí nežije, takže ideální příležitost pro všechny samotáře. Je to možná i tak trochu moje malá autobiografie," vysvětluje k názvu alba frontman Tvzex. Deska se nahrávala ve studiu Biotech u uznávaného producenta Ecsona Waldese.

Notorickýho samotáře pokřtí Smrtislav 1. června v Café V lese (Krymská 12, Praha), v roli hosta se představí dvojice Munroe.
 

Smrtislav - V noci se mi zdálo



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení