Corey Taylor: Posunuli jsme se, ale stále ctíme značku Slipknot

Vydáno: 11.05.2016 13:40 - Kamila Ungerová

Severní Amerikou momentálně cloumá menší zemětřesení, neboť tu v rámci letního turné brázdí Slipknot v doprovodu Marilyna Mansona s Of Mice & Man. Zřejmě tak nadešel ten pravý čas zjistit, kam se chce devítičlenná saň v budoucnosti ubírat.
"Pokud mám srovnat své představy o kapele v době, kdy jsme vyrazili na koncertní šňůru k debutové desce Slipknot (1999) a nyní, tak se musím nejprve přiznat, že se na toto téma s Clownem (Shawn Crahan, perkuse) a Jimem (Jim Root, kytara) bavíme už několik měsíců. Vždy jsme náš hudební záběr obohacovali o nové vlivy, hledali neotřelé způsoby, jak prostřednictvím muziky vyjádřiv své názory… A díky tomu se nevyhnutelně vyvíjela i naše tvorba," svěřil se v jednom z posledních rozhovorů Corey Taylor.

"V jisté chvíli ale dospěješ do fáze, kdy se posouvání hudebních hranic zvrtne a na výsledných písních se to podepíše mnohem více, než v minulosti. Ptáš se, zda z takové muziky na první dobrou vycítíš, že se jedná o Slipknot? Rozhodně. Píšeme specifické skladby, které mohou být hodně rozmanité a mohou i vycházet z různých hudebních směrů, ale vždy skládáme zásadně to, co patří pod značku Slipknot."

Mrkněte na rozhovor s Coreym Taylorem pro Spark TV.


SPARK TV: SLIPKNOT - interview with singer Corey Taylor



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení